Waltzen Raven

Waltzen Raven gaat in 2007 werkelijk los. Na 3 jaar van stoeipartijen is de band nu eindelijk gegrond en begint het eigen geluid zich te ontwikkelen. Was de promo/debuut cd (begin 2005) van de Raven ‘Weg noar Meddo’ iets te vroeg gepland, met Weltmeister (mei 2006) sloegen ze de spijker daadwerkelijk op de kop.

 

VanderLinde

Anno 2006 vormen ze gezamenlijk de hardrockband VanderLinde, die zojuist zijn eerste volwaardige cd heeft afgeleverd. De twaalf nummers op het schijfje zijn stuk voor stuk geschreven door frontman Arjan van der Linde (zang/bas). Zijn teksten zijn overwegend autobiografisch. Het repertoire laat zich omschrijven als een mengelmoes van jaren '70/'80-hardrock, rockballads en popmuziek. Invloeden zijn er van bands als Pink Floyd, Van Halen, Yes, Deep Purple en Whitesnake

 
Manne van Smit

De band heeft een heel eigen geluid en speelt uitsluitend eigen composities, die bestaan uit zorgvuldig gekozen combinaties van zelfgeschreven Nederlandstalige teksten, pakkende melodieën en stuwende ritmes.

 

Skinner

SKINNER is geen nieuwkomer in de categorie “Tributebands”
waarvan er de laatste tijd zoveel zijn ontstaan.
De Rotterdamse band vindt al zo’n 10 jaar geleden zijn oorsprong als de oprichter en lead-gitarist Koos Kemp muzikanten gaat recruteren om “covers” van Lynyrd Skynyrd te gaan spelen.
Gewoon… omdat het waanzinnige muziek is.

Booster

BOOSTER brengt onvervalste, opzwepende rock-'n-roll met een hardblues randje. Met eigen nummers als 'Free', 'Hangover' en 'Full Salute', maar ook keiharde (vaak onbekende) nummers van o.a. Peter Pan Speedrock, Nashville Pussy en Danko Jones, zorgen zij voor een spetterend optreden.
Rock met de hoofdletter R van ruig!
 

Caddilac Jacks

Caddilac Jacks is een Rock-cover Band, hieronder een aantal nummers
uit het repetoir:

Paper Plane - Status Quo
Dear John - Status Quo
Bad case of lovin' you - Robert Palmer
Tush - ZZ top

 

De bands van 2006 wordt u van harte aanbevolen door de stichting Harleydag Delfzijl!
Klik hier voor het overzicht met links naar de bands...
DE BANDS VAN 2007