S.W.D.R


SWDR is een stevige bluesrock band uit het noorden van het land.
De bandleden Anno de Roo. Wim Kugel en Bert Santing weten elk publiek te boeien en kenmerken zich door een groot improvisatie-vermogen waardoor iedere performence weer uniek is. Swdr is al vele malen op de Harleydag te bewonderen geweest en gelijk aan de formule van de Harleydag Delfzijl geldt ook hier: Wat goed is verander je niet!
 

 

NO-ID


NO-ID is begin 2005 ontstaan als 3 mans formatie en speelt
vanaf mei 2006 in de huidige samenstelling. De muziek van NO-ID valt het best te omschrijven als Punkrock met een vleugje Metal.  NO-ID zal haar eerste Harleydag optreden beleven en daarmee zet de Harleydag haar tradities voort. Check hun site voor een voorproefje....

 
MOTHER GOOSE

Mother Goose is opgericht in 2003 en met wat veranderingen in de band is de huidige lineup ontstaan met stuk voor stuk ervaren muzikanten die het klappen van de zweep inmiddels kennen.
Een live optreden van Mother Goose is genieten van rock klassiekers van o.a: Van Halen, Deep Purple, J.Hendrix, Gary Moore en Status Quo om maar eens wat op te noemen. Het inmiddels groeiende eigenwerk wordt ook met volle overtuiging ten gehore gebracht.
 

 

CADILLAC JACKS

Net als SWDR is deze band een band dat Harleydag ervaring heeft. Voor velen bekend dus. De Cadillac Jacks lijken inmiddels een attraktie op zich te zijn getuige de altijd positive reacties van vooral de bezoekers en liefhebbers van Americars! Never change a winning team is dan zeker in dit geval van toepassing!

BESIDES THAT

De muziek van Besides That  ontwikkelde zich in de richting van luchtige pop-rock, van de begin periode, naar rock met zware toetsenpartijen. De jaren 1995 en 1996 waren goed voor Besides That, een eervolle deelname aan de Tonika Award(1995) en de openingsact op Pagepop(1996) met Benjamin B en SKIK
 

TT-JAG

De vijf muzikanten van de Texas-blues formatie TT-Jag , komen uit het noorden van Nederland. Met samen meer als 100 jaar podiumervaring swingt de band langs de iconen van 30 jaar blues & rock, van King , Guy , Top tot Trout . De doorleefde vocalen zijn van Blueslady Helma, de muzikale lijnen van de leadgitarist Willem Reitsma en Ivar Reuvers op toetsen. Dit alles op de strakke basis van Gerry v. d . Land op drums en Hansvan Ees op bas. De setlijst bevat heavy Texas shuffles, sweeping Chigaco classics en stampende country.

Release!

Loslaten, verlossen, bevrijden, afstand nemen. Een paar betekenissen van de naam van deze band. Release is een rockband, die met rockcovers die naam probeert waar te maken: luister naar ‘Release!’ en laat lekker alles los. Neem even afstand van de dagelijkse sleur en geniet van de melodieuze maar stevige rockcovers. Eigen muziek is ook in de maak en zal uiteindelijk deel gaan uitmaken van het repertoire, wat bestaat uit covers van onder andere Sass Jordan, Beth Hart, Anouk, Skunk Anansie. Release! bestaat uit zang (Marjolijn), bas (Wolter), drums (Albert) en gitaar (John).  De ‘release’ van de demo-cd laat nog even op zich wachten, maar hou het in de gaten…!

 

   

De bands van 2007 wordt u van harte aanbevolen door de stichting Harleydag Delfzijl!
Klik hier voor het overzicht met links naar de bands...
DE BANDS VAN 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

  Free counter and web stats