CIRCLE BACK

 

Circle Back is eind 2006 opgericht onder de werknaam 'Big Mountain'. Het oprichten van een eigen band werd gevoed door de behoefte om eigen repertoire te kiezen in plaats van het repertoire van een reeds bestaande band te moeten spelen. De tijd was rijp voor een definitieve bandnaam en waar voorheen honderden namen werden afgekeurd, was het nu -al luisterend naar John Hiatt- zo gepiept: Circle Back !    

 

WHISPERIN LEAVES


Whisperin leaves is een Finse band on tour door Duitsland en Nederland. Deze band die pas is opgericht in het voorjaar van 2009 omschrijft haar muziek als melodieus metal. De band heeft een eigen myspace site, voor een voorproefje en meer info klik op de foto of naam hierboven!

 
THE BLUES KINGS

The Blues Kings is een viermanschap uit Groningen en heeft een voor Nederland unieke stijl ontwikkeld met dampende rauwe blues. De band speelt, op een uitzondering na, eigen werk. Momenteel maakt de band furore op de Nederlandse podia en mag zich verheugen op een gestaag groeiende schare trouwe fans.


 

 

STiL

Deze formatie bestaande uit 3 leden uit Delfzijl en omgeving hadden vorig jaar hun debuut op de Harleydag bij de herdenking van een van de grootste sponsors van de Harleydag Delfzijl. Dit was de aanleiding om ze voor 2009 weer te vragen! Dat het hard gaat met deze band is wel te zien aan hun inmiddels imposante lijst van bijzondere optredens op bijvoorbeeld 3FM en Delfsail 2009. Kortom, het optreden op de Harleydag 2009 zal zeker niet het laatste optreden zijn,u gaat absoluut meer horen na 6 september van STiL !!!

SPOILT BITCH

De naam Spoilt Bitch is een verwijzing naar de zangeres en podiumdiva Petra die de band complementeerde aan het eind van 205. Vanaf dat moment begon te band pas echt te rocken. Spoilt Bitch heeft haar roots in Ijsselstein vlakbij Utrecht liggen. De muziek kan het best omschreven worden als melodieuze hardrock. met veel eigen songs maar ook een aantal covers. Spoilt Bitch wil maar een ding en dat is het publiek een spetterend optreden geven!
 

The Tumblin GoGo┬┤s

Dit powerbilly trio is ergens in 2003 opgericht en heeft inmiddels een indrukwekkende lijst van optredens achter de rug. Op hun traditionele instrumenten spelen ze lekkerre powerbilly muziek. Zojuist is hun 4e cd uitgebracht.

Blues Avenue

Deze bluesband staat bekend om zijn energieke stage-act, waarbij het enthousiasme letterlijk van het podium afspat. De bandleden zijn stuk voor stuk bluesliefhebbers en spelen met veel plezier de vele bekende en wellicht minder bekende bluessongs. De huidige bandleden spelen al 4 tot 8 jaar samen en zijn goed op elkaar ingespeeld. En dat is op het podium te horen en te zien.

   

De bands van 2008 wordt u van harte aanbevolen door de stichting Harleydag Delfzijl!
Klik hier voor het overzicht met links naar de bands...
DE BANDS VAN 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

  Free counter and web stats